Избор на телефон
#1
Здравейте, днес случайно си продадох телефона (Samsung Glaxy Note3) и много се колебая какво да си взема за сега съм се орентирал към iPhone 6S, това което ме интересува е: Батерия /да държи по възможност 2дни + пуснате DATA/, По малък екран /предишния 5,7 неудобен за работа с 1 ръка/  около '5 инчов, функционалност от към приложения според мен и двете водещи OS /Android,iOS/ приложенията са еднакви така че това не ми е от значение и най-важното да е до около 1500лв. че повече пари не ми се дава за телефон Smile
Отговори
#2
За мен повече от 250лв. за телефон ми се струва светотатство, ама... Big Grin Между другото, вкъщи от години ползваме Андроид, ама по стечение на обстоятелствата жената се сдоби с една Lumia 640LTE и съм длъжен да кажа, че съм очарован от телефона. На хартия не е нищо особено като характеристики, ама като удобство на работа, плавност и издържливост на батерия(DATA и WiFi са постоянно включени) е на години пред Андроид. С iOS нямам много опит, но щом си решил да даваш много пари за телефон iPhone 6(s) ми се струва най-разумния избор. Та ако си склонен на експерименти Microsoft, ако не iPhone. От Android се разочаровам все повече с течение на времето и най-вероятно следващия ми телефон ще е с Windows. Само се надявам да се появяват все повече приложения, че някои неща доста ще ми липсват.
Hush little baby, don't say a word
And never mind that noise you heard
It's just the beasts under your bed
In your closet, in your head
Отговори
#3
Аз също съм с Lumia и съм изключително доволен. Батерията ми издържа по 2-3 дни с включен wifi, блутут понеже ползвам слушалка за говорене, разговори сигурно по едно 3 часа на ден, и ровене в нета. Плавна работа на софтуера, не е забивал телефона нито веднъж от както съм го взел, даже не съм го и рестартирал. При андроида доста често ми се случваше да забива телефона и да го рестартирам. Има страхотна навигация, която си идва инсталирана по-подразбиране, работи без да иска достъп до интернет. Единствения минус е от страна на приложения.
Отговори
#4
Точно затова не съм склонен към Windows че от към приложения е доста куц, през живота съм имал само Андроид Започнах с Globul Move SE-> Samsung Galaxy S Advance -> Galaxy Note 3 след това си взех за 2ри телефон iPhone 4 16GB /за служебен, ало ало само/ и го подарих на приятелката защото тя беше с 1 Самсунг само с копчета и след като и го дадох беше доста очарована и каза че никога повече няма да си вземе Samsung та вече си поръчах iPhone 6S Space Gray защото го нямаха наличен и утре ще дойде и ще съм горд собственик, Утре ще отида и на нея да взема само че Gold модела защото иска да е бял и отзад златист и стария който и дадох 4ката ще дойде при мен като служебен и ще имам 6S + 4 = 10S Big Grin много се колебах дали да си взема Note4 защото много го хвалят но както казах предишния ми Note 3 не ми беше удобен за работа с 1 ръка а и от към батерия беше калпав. Та съм заложил на 6S след няколко дни ще споделя впчеталения.
От сега искам да споделя 1 което е в минус /-/ че няма слот за карта но ще го преживея Big Grin
Отговори
#5
Еми да ти е честит тогава, аз също обмислям по-нататък да взема една ябълка, ама лошото е, че не ми се дават толкова пари за телефон. Като знам, че съм дал 1000лв. за телефон и все ще му треперя да не му направя нещо.
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)